marți, 1 iulie 2014

Anunț la ziar



Caut o frumoasă femeie cu poftă de viață, cu studii la zi și cel puțin medii în tainele existențiale ale vieții. Permisul auto nu e obligatoriu. Poate doar dorul de ducă. Ideală ar fi o femeie cu experiență în dinamica zâmbetului și în managementul bucuriei mărunte. De preferință full-time și nu part-time. De asemenea, candidata ideală trebuie să fie o prezență plăcută, care să dezvolte o ușurință în comunicarea cu sufletul și care să demonstreze o atenție distributivă vis-a-vis de micile farse și neconcordanțe ale vieții. Se cere, obligatoriu, posibilitatea deplasării pe litoral în perioada verii și pe vârf de munte în mijlocul iernii, adică oriunde sufletul se simte împăcat cu sine în preajma prietenilor și a lucrurilor cu sens. Ar fi de preferat o disponibilitate pe termen nelimitat. Și o experiență solidă în navigarea printre paginile unei cărți, printre strofele unei poezii ori printre slangurile muzicii jazz, rock, funk, indie. Un plus ar fi și spiritul de echipă, vulnerabilitatea în dragoste, sinceritatea debordantă, eleganța, echilibrul, șarmul, perspicacitatea, rezistența la kitsch, la banal, la urât, la inestetic sau exces. Printre responsabilitățile fișei postului mai intră respectarea programului de zâmbet, a celui de înțelegere din priviri, ori a căutării periodice și regulate de a te regăsi în cele mai prielnice momente în celălalt. Ofer un pachet salarial foarte atractiv care constă în toată bucuria de care sunt capabil, în toată loialitatea, susținerea și încrederea pe care un om o poate exprima în mijlocul tinereții sale entuziaste, dar și bonusuri zilnice care constau în minimum treizeci de săruturi pe zi, în minimum trei mii de zâmbete pe zi (în caz de nevoie numărul acesta poate fi imediat suplimentat), în minimum trei sute șaizeci și cinci de nopți memorabile pe an, în minimum cincisprezece conversații săptămânale intime, cu sens și beneficiu mutual reciproc, precum și cazare definitivă în sufletul meu, în mintea mea, în viața mea, în gândurile mele cele mai ascunse, în gândurile mele cele mai prețioase, în gândurile mele terapeutice, în gândurile mele cele mai bune. Mai ofer, în funcție de randament la bucurie, în funcție de compatibilitate și de augmentare a sentimentelor și trei mese pe zi, preparate dietetic din toate cunoștințele și experiențele pe care le-am acumulat, precum și o expertiză proprie (intuitivă, desigur, nu juridică) în lupta cu orice impediment pe care îl propune la un moment dat (nu-i așa?) viața. Plus un program de lucru elastic care permite femeii să se dezvolte în toată splendoarea ei, care îi permite răgazuri de singurătate, de tăcere și mister, precum și ore la plajă sau ore libere.





 
 

16 comentarii:

  1. Esti fenomenal! Cum poate sa-ti treaca prin minte asemenea ganduri! Te ador la propriu pentru fiecare cuvant scris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zâmbesc, zâmbesc, zâmbesc. Nu știu cui, după acest frumos comentariu, dar îi zâmbesc. Mă bucur că îți place. Asta mi-a trecut prin minte azi dimineață, pur și simplu. Iar acum mă bucur tot mai mult că m-au trecut asemenea gânduri, citind undeva în entuziasmul tău. Mulțumesc. Din suflet.

      Ștergere
  2. Ah,,declarațiile tale de dragoste sunt geniale și fac sa vibreze abscisa sublimului...
    P.S: și eu te ador

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja mă simt, după mult timp, special. Doar citind asemenea frumoase cuvinte. :*

      Ștergere
  3. Am bifat toate cerinţele... sau aproape toate (unele le las la aprecierea altora :D )

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu,ființă extraordinară,o să provoci o scădere a echilibrului ofertelor emoționale în reperul dragostei.Matematic vorbind, ofertele cresc,în prezența unui singur doritor,iar literar,ei bine ai atins fiecare părticică al unui suflet...Ești absolut genial !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Livia, mi-ai pus un zâmbet imens pe chip, îți mulțumesc pentru frumoasele cuvinte de apreciere.

      Ștergere
  5. Înălţătoare cuvinte ai aşternut în ziar, Robert! Iar anunţul este în totalitatea literelor sale (şi în toate colţurile acestora) de un zbucium emoţional desăvârşit. Am absorbit un carusel de zâmbete din cuvintele astea. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai parcurs anunțul meu la ziar, Claudia. Mi-ar plăcea să existe în ziare asemenea anunțuri. Poate că presa ar fi mai captivantă și viața, de ce nu, mai interesantă. Ai grijă cum te dai în caruselul cu zâmbete, să nu amețești. :P

      Ștergere
  6. hihi...cel mai reusit anunt de ziar! felicitari!! Nici nu vreau sa il mai intalnesc altundeva...aici ii este locul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt bucuros să aud asta, și mai ales că îți place, anunțul meu la ziar.

      Ștergere
  7. Cred ca e cel mai tare anunt la ziar pe care l-am vazut vreodata! Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Scriind astfel de articole, risti ca vreo cititoare sa se indragosteasca de tine! :)

    RăspundețiȘtergere