duminică, 8 decembrie 2013

Frumoasă Cătălina





Frumoasă Cătălina, într-o zi o să-ți privesc pistruii de-aproape, o să-i sărut și o să-ți veghez trupul gol, cu pofta unui înger îndrăgostit și decăzut, hipnotizat de sirena tăcută din fața lui. O să fie ceva ieșit din comun. O să te sărut ușor, pe frunte, ca să deprinzi atingerea mea de bărbat grijuliu, ce are în brațe o păpușă fragilă, cu colțuri moi, o femeia tandră cu piele de amforă, cu mijloc de viespe îndulcită și gură de infinit pus sub sechestru. Frumoasă Cătălina, într-o zi o să te împletești cu mine, o să fii tu cea care mă frământă, care mă sfidează și controlează de sub bărbie în jos. O să fie o zi carnală, când ne vom răsuci și încovoia unul în celălalt picioarele goale, sensibile și electrice. O zi în care-ți voi măsura nurii desprinși din Lună, și limitele dragostei necondiționate, absurde, sălbatice.
 
Frumoasă Cătălina, într-o zi o să-ți privesc pistruii de-aproape, o să-i sărut și o să-ți veghez coapsele, o să-ți arăt de ce tu ești o femeie ce iese la vânătoare numai noaptea, când seacă trecerile prin oasele luminii, când prin ochii tăi neîmblânziți și cu luciri de frunză de nuc, șoimii sentimentali se rotesc flămânzi, avizi, lacomi, după mângâiere și împletire. O să fie ceva ieșit din comun. O să te sărut ușor pe frunte, așa cum omătul linge tălpile catifelate, o să te las să mă adulmeci până ce buzele vor încreți pe chipul tău un zâmbet crud, de femeie ce inspiră și expiră numai dragoste, prin toți porii, sensibili ca un vânt plin de lupi vineții care hăituie vânatul. Frumoasă Cătălina, într-o zi o să te împletești cu mine, o să fii tu cea care mă frământă, care mă absoarbe în părul tău dezmierdat de pești, între sânii tăi fierbinți, o să mă porți pe curbele tale exact așa cum pe un lac o lebădă neagră pare prinsă-n gheață. O să fie o zi carnală, când ne vom răsuci și încovoia unul în celălalt picioarele goale, cu boabe negre de struguri striviți, cu limbi mușcate și fantezii interzise, abia imaginate, când surplusul de adrenalina ne va întări trupurile, oasele și imaginația. Va fi o zi în care îți voi detona prin atingere aripile, motivele de fericire, dorințele ascunse, interiorul.
 
Frumoasă Cătălina, într-o zi ne vom număra unul altuia țipetele de plăcere, oasele și iepurii de turtă dulce din vârful degetelor obraznice. Ne vom ascunde în delta răsărită printre cearșafuri, unde după o revelație orgasmică, vom vedea mai mult decât se cuvine și unde libelulele plăcerii ți se vor așeza pe umăr de câte ori te vei sui deasupra mea, de câte ori îți voi mângâia sternul stâng și întorsăturile genunchilor perfect întinși, mulțumiți. Vom relua apoi totul, de la început, după ce, bineînțeles, o să te sărut ușor, pe frunte, ca să deprinzi atingerea mea de bărbat grijuliu, ce are în brațe o păpușă fragilă, cu colțuri moi, o femeia tandră cu piele de amforă, cu mijloc de viespe îndulcită și gură de infinit pus sub sechestru.





2 comentarii:

  1. si daca nu ar cerne gerul dupa geam,norii au plige...ar plinge din dorul acestei intilniri,pentru ca apoi,intr-o zi, luna inabusindu-si invidia sa inspire si sa expire numai dragoste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luna ar intra cu noi doi în pat, să ne lumineze pielea, să ne arate că nu-i rușinoasă și că și-a ascuns cândva și ea dragostea sub formă de pudră celestă printre cearșafuri...

      Ștergere