marți, 15 octombrie 2013

Fetele rele de fapt sunt fete bune






Știu, tu poți iubi și poți ignora la fel de ușor cum îți desprinzi părul. Lumea zice că ești fată rea, dar eu știu că toate fetele rele sunt fete bune. Faci numai ce vrei și asta le dă unora impresia că te folosești de oameni. Cauți fericirea dincolo de limitele tale și de aceea oamenii te etichetează lesne: ei spun că ești arogantă, bitchy, sau că ești superficială. Îți plac tatuajele dar nu ți-ai făcut încă unul de teamă că nu te vei mai putea opri. Tu vezi arta oriunde dar te blochează percepția celor din jur și refuzul lor la lucruri noi. Îți accepți cu stoicism etichetele fiindcă ești sigură că oamenii nu știu să se schimbe.

Așa se face că nu oamenii, ci rujul roșu îți dă cea mai puternică încredere. Câteodată și tocurile. Pe care nu le porți ostentativ, ci natural, de parcă te-ai fi născut pe ele. Te-am observat deja de câteva ori și am văzut că nu îți ia niciodată mai mult de zece minute să te aranjezi și totuși arăți de parcă ți-ai fi petrecut toată ziua într-un salon. Ai mersul ușor legănat și ții mereu capul sus de parc-ai defila cu fiecare pas. Aduci a pin up girl și asta intimidează. Te admir pentru că nu ți-e frică niciodată de nimic. Deși țin minte că mi-ai spus odată, așa, în șoaptă, că pentru tine curajoșii sunt cei care recunosc când le e teamă. Întotdeauna faci lucruri noi, și m-am convins că „nu” nu există pentru tine. Ești frumoasă pentru că nu încerci să fii altfel decât ești. Pentru ceilalți, ai devenit o fată rea pentru că îți place să te joci, să fii liberă: te faci ușor plăcută și de aceea e ușor și să fii judecată. Alegerile tale nu sunt întotdeauna cele mai corecte dar tu știi cumva că asta face parte din viață. Mi-ai spus de curând că e mai bine să regreți ce-ai făcut decât ce n-ai făcut. Iar eu m-am hotărât ca data viitoare să-ți zâmbesc și să-ți spun că știu acum ce alții habar nu au: toate fetele rele de fapt sunt fete bune.




4 comentarii:

  1. Îți mulțumesc pentru o descriere amănunțită :))) nu te supăra pe mine, m-am simțit atât de vulnerabilă în timp ce ți-am citit postarea, încât pentru o secundă am avut senzația că citeam cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere