vineri, 6 decembrie 2013

Frumoasă?



Frumoasă? Frumoasă e femeia ce te ține de mână atunci când te aștepți cel mai puțin, frumoasă e cea care are mereu buzele moi și umede, frumoasă e femeia care miroase mereu a vanilie, frumoasă e cea care te trage de mânecă să intri cu ea într-un magazin de lucruri nefolositoare, frumoasă e perechea aceea de ochi care te încurajează mereu să-ți îndeplinești visele, frumoasă e femeia care știe că lumea compusă din voi doi e mai mare decât lumea întreagă, frumoasă e cea care te ia de mână și dansează cu tine prin casă, frumoasă e cea care se cuibărește în brațele tale când te uiți la un meci, frumoasă e femeia căruia îi strălucesc ochii de fiecare dată când te privește, frumoasă e femeia care știe, fără să-i spui des, că nu ți-ai putea imagina viața în lipsa ei. Frumoasă e acea femeie care se trezește dimineața, ciufulită, cu urmele săruturilor tale de aseară, care se îmbracă cu cămașa sau tricoul tău, iar apoi se duce și face cafeaua, așezându-se apoi pe marginea patului ca să te privească cum dormi. Frumoasă e cea care nu te lasă să scrii la calculator până târziu, frumoasă e cea care te acceptă așa cum ești, și te iubește fără să vrea să te schimbe. Frumoasă e aceea care te sună în cele mai nepotrivite momente să-ți spună că te iubește și să te întrebe dacă ai mâncat ceva. Frumoasă e cea care te așteaptă seara, indiferent de oră, și nu adoarme până când nu te știe în siguranță înapoi în brațele ei.










8 comentarii:

  1. Asta a fost o postare extraordinarā in care, cu modestie iti spun, ca m-am descoperit fara niciun fel de dubiu. Desigur, aici ma refer in special la toate actiunile, gesturile si intrebarile pe care le manifest.

    Dar, undeva, cumva, presupun ca sunt foarte multe femei frumoase, asa cum le descrii tu, peste tot in lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranță în lume sunt foarte multe asemenea femei, dar mie una singură mi-ar fi îndeajuns. Aș și uita de existența tuturor celorlalte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Una singură care cu siguranță îți va aduce tot ceea ce poate avea nevoie un bărbat : fericire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, cred că atât femeia, cât și bărbatul, au nevoie la fel de fericire, unul alături de altul.

      Ștergere
  4. well, nimic nu ma mai mira la articolele tale :). frumosi sunt oamenii care au ochi sa vada frumusetea din femeia de langa ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat si atat de..eu!!In afara de cafeaua facuta dimineata.Eventual un ceai. Frumusetea mereu a fost ascunsa in lucrurile simple.Imi place tare mult sa ma delectez cu randurile tale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc pentru gândurile frumoase, Denisa, și tare mă bucur că te strecori printre rândurile mele în răgazurile tale periodice. :)

      Ștergere