duminică, 15 iunie 2014

Easy like sunday morning





Sunt un bărbat al dimineților de duminică. Mi-e tot mai clar adevărul ăsta. Mi-am programat ceasul să sune la șapte și șapte minute, dar mă trezesc înainte de cântecul cocoșului electronic. Expresorul de cafea pornește și el la ora fixată, dar nu mai aștept, și îmi fac singur cafeaua și o beau singur și mă gândesc la tine. Și camera se umple de gânduri, apartamentul se umple și el, tot blocul se umple de gânduri, lumea toată se umple de gândurile mele și tu dormi. Tu încă dormi în timp ce viața mea programată începe. Viața mea programată de la un capăt la altul al zilei, de la un capăt la altul al nopții, până când moartea ne va despărți, de parcă totul e în program, de parcă totul e programat până în cele mai mici detalii până când... până când vine o dragoste ca asta și dă totul peste cap.




 

5 comentarii:

  1. Nu te citesc în mod frecvent, însă uneori îmi place să mai răsfoiesc câteva postări pe aici :). Azi căutam să citesc cu totul altceva, ceva aparte care să mă inspire și mi-am adus aminte de modul tău de a scrie.
    Ai un mod aparte de a scrie. Textele sunt ușor de citit, dar dificil de înțeles. Mai rar băieți care au curajul să-și expună (în scris) sentimentele, trăirile. Deși uneori pare ciudat ceea ce scrii, textele tale îmi inspiră un aer de afecțiune, romantism, trăiri intense adresate reprezentantelor sexului frumos, toate acestea folosind o tehnică proprie și inedită.
    Făcând o trimitere strictă la acest text, atunci când apare o dragoste mare, tot ceea ce a fost înainte rămâne doar o amintire. Și da, într-adevăr, viața ia altă întorsătură... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zappy, îți mulțumesc în primul rând pentru cuvinte. Pentru cuvintele de apreciere, bine punctate, la obiect, care au surprins elocvent nota distinctă a scriiturii mele. Mă bucur efectiv că îți transmit asemenea stări, și că iz-ul romantic al scriiturii mele are lipici la distanțe de tot felul. Te mai aștept pe aici. Cu mare drag. Și da, omul renaște de fiecare dată când se îndrăgostește, și poate că unii au norocul ăsta de a se naște de mai multe ori, desigur, iubind.

      Ștergere
    2. Voi reveni pe aici cu mare drag.
      Poate fi numit noroc faptul că nu îți găsești pe cineva pe care să-l iubești până la sfârșitul vieții, astfel fiind mereu în căutarea persoanei speciale?

      Ștergere
  2. Nu, dar poate fi noroc dacă ai oportunitatea să iubești de mai multe ori într-o viață, în sensul că e posibil să existe unii care nu cunosc nici măcar o singură dată gustul dulce al dragostei totale.

    RăspundețiȘtergere