marți, 16 iulie 2013

Verbe evadate dintr-o noapte indecentă




mușcă-mă (de colțul gurii), fixează-mă, jefuiește-mă (de fiecare fantezie), șantajează-mi (nerăbdarea), lovește-mă, joacă-te (de-a mama și de-a tata), cuprinde-mă, gustă-mă, arde-mă (sub lobul urechii), incită-mă, alintă-mă (cum știi tu cel mai bine), îndoaie-mă, răsucește-mă (pe toate părțile), deschide-mă, întinde-mă (de-a curmezișul patului), dezbracă-mă, mușcă-mă din nou (de buza de jos), dezbracă-te și tu (încă nu de tot), întinde-te, urcă-te (pe mine), alăptează-mă (din amândoi sâni), leagănă-te, oprește-te, ia-o de la capăt, taie-mă (până în carne), țipă (dar nu într-atât încât să trezești vecinii), fierbe-mă, răcorește-mă (de la gât în jos), fierbe-mă mai tare (ca pe-un ou în ibric), atinge-te (pe coapse și pe nuri), apleacă-te, sărută-mă (în derulare), toarce (cum toarce o felină mulțumită), întinde-te, întoarce-te (pe spate), înghite-mă (cu totul), apasă-mă, lasă-mă (să-mi cadrez respirația), linge-mă (cu pofta unei femele-cangur), străpunge-mă (dezbracă-mi apetența), absoarbe-mă (prin toți porii), stoarce-mă (de sevă), locuiește-mă, potolește-mă (cum știi tu cel mai bine), potolește-te și tu, sărută-mă (pe buze și apoi cu limba), astâmpără-te (reluăm imediat), abține-te (câteva secunde), potolește-te, pornește-mă, bandajează-mi (visele), înfășoară-mi (dorința) și transformă-te (în prințesa mea din castel). 
 
gata.
 
e rândul tău să-mi spui cum vrei să facem dragoste mâine seară.






 

12 comentarii:

  1. Trebuie să precizez că Madonna face tot postul tău! Nu cred că puteai să găsești o melodie mai bună ca cea a reginii muzicii pop.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulți cunoscători spun că videoclipul Madonnei pentru melodia aceasta ar fi unul dintre cele mai incitante și provocatoare din toate timpurile. La vremea lui, cu siguranță îți pot spune că a stârnit rumoare. Eram copil mic de tot când se difuza noaptea la TV. O vreme a fost și interzis. Asta e, la vremea aia oamenii nu pricepeau că sexualitatea trebuie asumată, înțeleasă și acceptată, nu cenzurată (cenzurând-o, o faci și mai atractivă).

    RăspundețiȘtergere
  3. Totuși, textul are farmecul lui și separat de melodia asta. Dar, împreună cu ea, dă un tot simetric.

    O seară frumoasă,

    dragă Zoe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vroiam și eu să pun în evidență : faptul că asociind posturile tale cu diferite melodii, dai o altă savoare posturilor tale. Totul devine mai ușor de digerat și, de ce nu, sentimentele pe care le-ai trăit scriind, ni le transmiți și nouă, cititorilor tăi.

      Eu îți mulțumesc foarte mult pentru lectură!

      Ștergere
    2. Devii, ușor-ușor, cititoarea mea preferată. :P :)

      Ștergere
    3. Name your price lady!

      Glumesc :))

      M-am gândit să scriu un text despre Zoe într-o zi. Îmi place numele ăsta. Ce zici? Merge un asemenea premiu?

      Ștergere
    4. La asta nu mă gândisem. Dar oare ce ai putea tu să scrii despre Zoe? Nu are nimic neobișnuit, nimic extraordinar. Zoe este o simplă fată care crede în naivitate.

      Ștergere
    5. Zoe cea naivă, uite aici un posibil titlu.
      Eu cred că Zoe are câte ceva neobișnuit, dar numai pentru ochiul bine format, exersat cu frumosul. :)

      Ștergere
    6. Looking forward to reading your future post!

      Ștergere
  4. Pentru că sunt prima dată musafirul tău nu-ţi voi spune decât atât: te ţin minte! Nici nu ai avea cum să scapi neobservat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă bucur mult că te afli aici. Și că mă ții minte. Salut primul tău comentariu aici cu multă căldură și cu multe zâmbete neastâmpărate și ștrengare.

    Robert

    RăspundețiȘtergere