vineri, 30 mai 2014

Exact-exact cum ți-ai imaginat

Mi-e și jenă să îți spun. Imaginează-ți că a venit din senin într-o zi, în cea mai obișnuită zi, în cea mai banală zi dintre toate zilele banale, și mi-a zis că ar vrea să facă dragoste cu mine, să mă tăvălească, să-mi scuture balamalele, să-mi facă o verificare tehnică și toate cele. Apoi, s-a urcat pe birou și a cântat, și a dansat, și mirosea a frunze de lămâie, și a trup spălat de mare, și credeam că e beată, drogată, plecată de-acasă, însă când s-a dezbrăcat am simțit că sunt eu și beat și drogat, și plecat de-acasă, și n-am mai așteptat să mă mai roage o dată, devenise frumoasă, regină, regină malgașă, regină mayașă, regină amazoană, regină mamă, sirenă, stăpână, așa că înfocat, prea înfocat, am luat-o îndată. Am luat-o pe sus, am luat-o mai în jos, iar mai în sus, și apoi ne-am dus, ne-am tot dus, până în cel mai dulce păcat. Ea era efectiv nebună, nebună-nebună, iar eu eram bărbat, bărbat de bărbat, și-ntr-un târziu am dus-o acasă la mine, am întins-o pe pat, și-am tot repetat, și-am tot repetat, până când dragostea de toate cele pe amândoi ne-a învățat, până când ne-am știut pe de rost fiecare, prin urmare totul s-a petrecut exact-exact cum ți-ai imaginat.

4 comentarii:

 1. Upss!....nimeni, nici un comentariu.... Draga Robert , ne-ai blocat! ...exact- exact!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Comentariile vin, și când vin ele vin cu patos. Nu cu vin. Cu patos.

   Ștergere
 2. Ahh... Daca ai sti ce mult iubesc eu astfel de lecturi si cat ma complac in ele imaginandu-mi chiar si detalii nespecificate. Asta imi place la scrierile tale, faptul ca, ca si poemele, iti lasa loc de mai mult in propriile ganduri si posibilitatea de a alege modul in care sa privesti esentialul. Ca sa nu mai spun ca bujorii din obraji daruiti de minunata lectura a vorbelor tale au trecut dupa ore bune, iar gandul tot aici mi-a ramas.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi plac oamenii a căror imaginație pleacă mai departe. E cel mai frumos compliment pe care îl poate primi scriitura mea sau scriitura oricui: să-l aducă în fața unor scenarii de continuare a scrierii. A poveștii în sine. Dacă ai roșit, înseamnă că ai citit cu entuziasm cuvintele mele umile. Asta mă flatează. E ca și cum aș privi de sub fereastră, de la fața locului adică, o fată frumoasă cu obrajii în flăcări. :P

   Ștergere