vineri, 30 mai 2014

Exact-exact cum ți-ai imaginat





Mi-e și jenă să îți spun. Imaginează-ți că a venit din senin într-o zi, în cea mai obișnuită zi, în cea mai banală zi dintre toate zilele banale, și mi-a zis că ar vrea să facă dragoste cu mine, să mă tăvălească, să-mi scuture balamalele, să-mi facă o verificare tehnică și toate cele. Apoi, s-a urcat pe birou și a cântat, și a dansat, și mirosea a frunze de lămâie, și a trup spălat de mare, și credeam că e beată, drogată, plecată de-acasă, însă când s-a dezbrăcat am simțit că sunt eu și beat și drogat, și plecat de-acasă, și n-am mai așteptat să mă mai roage o dată, devenise frumoasă, regină, regină malgașă, regină mayașă, regină amazoană, regină mamă, sirenă, stăpână, așa că înfocat, prea înfocat, am luat-o îndată. Am luat-o pe sus, am luat-o mai în jos, iar mai în sus, și apoi ne-am dus, ne-am tot dus, până în cel mai dulce păcat. Ea era efectiv nebună, nebună-nebună, iar eu eram bărbat, bărbat de bărbat, și-ntr-un târziu am dus-o acasă la mine, am întins-o pe pat, și-am tot repetat, și-am tot repetat, până când dragostea de toate cele pe amândoi ne-a învățat, până când ne-am știut pe de rost fiecare, prin urmare totul s-a petrecut exact-exact cum ți-ai imaginat.





4 comentarii:

  1. Upss!....nimeni, nici un comentariu.... Draga Robert , ne-ai blocat! ...exact- exact!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh... Daca ai sti ce mult iubesc eu astfel de lecturi si cat ma complac in ele imaginandu-mi chiar si detalii nespecificate. Asta imi place la scrierile tale, faptul ca, ca si poemele, iti lasa loc de mai mult in propriile ganduri si posibilitatea de a alege modul in care sa privesti esentialul. Ca sa nu mai spun ca bujorii din obraji daruiti de minunata lectura a vorbelor tale au trecut dupa ore bune, iar gandul tot aici mi-a ramas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi plac oamenii a căror imaginație pleacă mai departe. E cel mai frumos compliment pe care îl poate primi scriitura mea sau scriitura oricui: să-l aducă în fața unor scenarii de continuare a scrierii. A poveștii în sine. Dacă ai roșit, înseamnă că ai citit cu entuziasm cuvintele mele umile. Asta mă flatează. E ca și cum aș privi de sub fereastră, de la fața locului adică, o fată frumoasă cu obrajii în flăcări. :P

      Ștergere